Alla inlägg den 21 augusti 2016

Av A och M - 21 augusti 2016 05:28

Idag tog vi oss iväg på Farmers Market några kvarter från oss. Vi har känt till den ett tag, men den är bara på lördagar och det har inte passat förrän nu. Det var rätt dyrt, men fanns ett fantastiskt utbud av tomater i alla möjliga former och färger, mängder med meloner av olika slag, persikor och nektariner verkar också vara i säsong, precis som vindruvor av alla sorter. Nästa gång vi varit där ska ni få se bilder på allt härligt grönsaksöverdåd också.

Med oss hem följde icke EU-godkända gurkor, citrongurka (små gulvita, runda) orangea betor, blomkål, fikon (till rump-osten) en ost som inte luktar rumpa och några rejäla knippor basilika, persilja och koriander. Fest!

Loke hittade en ballongclowntant som arbetade för dricks och hade man inga pengar gick det bra att betala med ett skämt. Han halade upp två egna dollar för sin pirat, men behöll skämten för sig själv.

Vi hann med vår första garageloppis också (rätt usel, inga fynd) och en sväng till vår närmaste second hand-butik Out of the Closet. Loke blev lycklig ägare till en Brasilien-tischa och jag till en tjusig handväska som andas 60-tal!


Ovido - Quiz & Flashcards