Alla inlägg den 11 september 2016

Av A och M - 11 september 2016 19:15












Tänk er detta: "Å vad skönt att koma hem från skolan och relaxa." Eller inte!!! Läxor varje dag som ska in dagen efter!!!  




Och inte bara en heller utan 9000 typ. Känns det som. Det är iallafal 3 eller 4. 




Jag har varit på pokemon jakt i flera timar. På universitets området och en park som vi kallar knark parken för att alla i parken är i princip knarkare. Vi har fångat typ 8 Evees, en Grimer, en Dratini, 3 Ekans, vi har evolvat en Psyduck och fångat 2 Scyther.




Nu måste jag sluta för att jag måste öva på min trumma.




     




Av A och M - 11 september 2016 18:31

Jaha, här har vi nu hamnat i "livet rullar på". Det mesta är vardag, inget särskilt händer, det är som det är. Vakna, frukost, jobb/skola/handla-tvätta-städa (beroende på person). Läxor, middag, tv, godnatt. Ungefär så. Inte mycket till underhållning i en blogg alltså!

Loke har haft en tuff vecka. Verkligheten har slagit till hårt och han som är van att kunna uttrycka sig hur bra som helst, fatta allting lätt som en plätt och har sin plats i livet, måste nu kämpa med det mesta. Läsa. Skriva. Förstå. Det är läxor alla dagar utom fredag och så måste han öva trumma också.

Jag har blivit volontär i skolbiblioteket. Ska vara där en halv dag i veckan och hjälpa till med lite allt möjligt. Det blir kul!

Maths undervisar sin kurs tre dagar i veckan och har också halkat in lite i en annan professors kurs och har föreläst en del i hennes kurs också, så han har fullt upp.

Igår var vi bjudna hem till Maths chef på en liten fest. Anställda med familjer. Jag var sjukt osugen när det närmade sig. Inga kläder, håret fel, ful och finnig. Och sur. (Rädd?) men sen blev det jättetrevligt! Massor med god mat, drycker i överflöd och ett stort gäng människor som verkade snälla och pratsamma och inte alls läskiga som det kändes innan. De bodde dessutom i ett fantastiskt fint hus med massor av härliga detaljer i arkitekturen. Loke ville flytta dit!

Här är en bild från takterrassen ner mot deras trädgård.

Ovido - Quiz & Flashcards