Alla inlägg den 31 juli 2016

Av A och M - 31 juli 2016 20:23

Plötsligt äger jag en keps. Med guld. Jag är själv förvånad.


 

Av A och M - 31 juli 2016 20:07

Ber om ursäkt för att vi inte svarat på era kommentarer än. Ska försöka bättra oss!

Av A och M - 31 juli 2016 16:50

Igår ägnade vi oss åt att utforska Berkeleys centrala delar, från oss och bort mot universitetet. Vi åkte upp i högt klocktorn och lyckades pricka en av dagens tre ringningar. Med fingrarna i öronen skådade vi utsikten och slogs igen av hur otroligt fint det är här. Åt ena hållet berg, åt andra hållet hav och så man själv som en liten lycklig prick mittemellan.

Precis söder om universitetet hänger känslan av gamla hippietider kvar. Stånd med batikade kläder, kristaller, hennatatuerare och mystiska människor med Kraften (antar jag eftersom de kunde spå framtid i tarot-kort) samsas med en otrolig mängd uteliggare. Trasiga människor, vrålande människor, sjungande människor, tysta människor med ögon utan liv. Studenter. I klungor, i par, på jakt efter Pokémons eller inte. Och överallt röken. Det är rökfri zon i hela citykärnan, men andas man in för djupt i fel (eller rätt?) ögonblick kan man gå vidare hög som ett hus.

Av A och M - 31 juli 2016 02:28

Mindre än 24 timmar efter att vi landat blir vi inbjudna till grannen som varit presidentkandidat för The Peace and Freedom Party på barbequemöte i hennes trädgård. Vi snackar skit om socialdemokrater som sellouts, dricker en öl, får veta att de som bodde i huset innan oss var kärnvapenforskare och att Bernie Sanders är inte så värst vänster egentligen. En lördag i Berkeley.

[Bild]

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards